Muutoksia Saavutettava.fi:ssä

Saavutettava.fi täyttää tänä vuonna 15 vuotta, mutta tästä juhlavuodesta tulikin vähän erilainen kuin olimme ajatelleet. Epidemia kaikkine lieveilmiöineen on koetellut toimitusta ja värittänyt muutenkin koko vuotta niin, että julkaisut ovat jääneet toissijaisiksi, vaikka saavutettavuuden tiimoilta on tapahtunut todella paljon. Kaiken muun hyvän lisäksi sivustomme päätyi keväällä hakkereiden kynsiin. Jälkien korjaaminen ja palveluntarjoajan vaihtaminen otti aikansa (yllättävän kauan!), mutta nyt sivusto toimii taas uudessa kodissa.

Muitakin muutoksia on tapahtunut. Saavutettava.fi on saanut riveihinsä uuden jäsenen, kun Sami Keijonen astui remmiin ja Timo siirtyi sivuun. Samin myötä luvassa on asiaa etenkin saavutettavuuden tekniseltä kulmalta, minkä lisäksi sivustomme on myös konepellin alta asiantuntevassa huomassa. Kiitokset Timolle kuluneista vuosista, ja tervetuloa Sami!