Testaa uutta Kelan sivustoa!

Kela on julkaissut uusien verkkosivujensa kokeiluversion osoitteessa http://beta.kela.fi, ja toivoo asiakkailta palautetta erityisesti sivuston mobiilikäytöstä. Uudistunut palvelu korvaa nykyisen kela.fi:n myöhemmin keväällä.

– Haluamme kuulla asiakkailta, mitä meidän kannattaisi vielä parantaa, ennen kuin julkaisemme uudet verkkosivumme. Palautetta kokeiluversiosta voi lähettää sivustolla olevan kyselyn kautta, kertoo verkkoviestinnän kehittämispäällikkö Marika Leed. Kokeiluversiosta kerättyjä kommentteja ja kehitysehdotuksia hyödynnetään sivuston kehitystyössä.

Uudistunut kela.fi mukautuu automaattisesti niin leveälle tietokoneen näytölle kuin älypuhelimen ruudulle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun kävijä tulee sivustolle, sivun leveys ja eri elementtien järjestys muuttuvat.

– Vastaamme palvelulla kasvavaan kysyntään. Tällä hetkellä jo 8 % käyttäjistä selaa kela.fi:tä tabletilla tai kännykällä, ja määrä kasvaa koko ajan.

Tärkeimmät tiedot löytyvät helposti uudelta sivustolta. Esimerkiksi verkkoasiointipalvelut ja yhteystiedot on nostettu pikalinkkivalikkoon näkyvälle paikalle. Kela.fi-palveluun tehtiin viime vuonna 19 miljoonaa vierailua.

(Lähde)