Saavutettava.fi:n uusi ilme

Kauan sitä saatiin taas odottaa, ja kauan se oli meillä työn alla, mutta tässä se nyt on: uudistunut Saavutettava.fi. Kulunut vuosi on ollut kirjoitusrintamalla hiljainen monestakin eri syystä, mutta toivomme uuden ilmeen antavan uutta potkua myös ahkerampaan päivittämiseen. Sisältöä on ryhmitelty uudestaan paremman käytettävyyden nimissä, ja toiminnallisuuksia muutenkin parannettu.

Lisäksi Saavutettavaa voi nyt myös seurailla Twitterissä sekä linkkejä Deliciouksessa – sieltä löytyy myös valikoima vanhoja linkkejä, jotka ennen löytyivät sivuston erilliseltä linkkilistalta.

Jos huomaat jonkin menneen uudistuksen jäljiltä rikki, tai jos haluat muuten kommentoida, sana on vapaa. Niin ikään jos haluat kirjoittaa meille artikkelin tai ehdottaa uutista, ota yhteyttä, sähköpostiosoitteen löydät sivupalkista.

Tervetuloa mukaan, uudet ja vanhat lukijat!

6 comments:

 1. Hienoa että elonmerkkejä on taas ilmassa.

  Pakko kuitenkin nillittää perusfontista tai sen pienuudesta. Fontti on pienen lisäksi suttuista, eli anti-aliasing on jotenkin liian voimakasta. Pahiten tämä näkyy linkkiteksteissä, jotka tuntuu melkein blurratuilta.

  Ja jos juttuja saa pyytää niin business caseja saavutettavuudesta olisi kiva lukea ja linkittää.

 2. Terve Lasse! Kerrotko vielä että millä kombinaatiolla saat tuommoista jälkeä aikaiseksi? Olemme testanneet Windows- ja Mac-koneilla ja varmaan kaikilla selaimilla, joita olemme käsiimme saaneet, enkä ainakaan itse ole tuohon ongelmaan törmännyt. Korjataan toki, jahka saadaan paikallistettua.

  Juttuja saa pyytää ilman muuta, ja tuo aihehan on mitä parhain. Nyt jos joku haluaa tästä meille kirjoittaa, niin ei kun tekstiä tulemaan!

 3. Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12

  Windows Vista

  Toki käytössä on melkoinen määrä plugineja, jotka voivat sotkea soppaa melkoisesti.

 4. Tomi, viskaatko mulle tai Timolle screen shotin? En saa tosiaan itse todennettua tuota omalla win-koneellani.

 5. Fonttimäärityksissä oli Myriad Pro, joka tulee mm. Adobe Photoshopin mukana, mutta sitä ei löydy useimmilta koneilta. En saanut toistettua ongelmaa koneilla, joista tämä fontti puuttuu (mulla ei ole käsillä Windowsia, jossa olisi Myriad Pro asennettuna), joten on hyvin todennäköistä, että juuri se oli syynä. Muutin fonttimäärityksiä.

Kommentointi on suljettu.