Design for All -tiistait tuovat saavutettavuutta lähelle

Kaikessa hiljaisuudessa Suomen Design for All -verkosto on ryhtynyt järjestämään Design for All -tiistai -nimellä kulkevia tapahtumia, joissa kerrotaan ympäristöjen esteettömyydestä, palvelujen saavutettavuudesta ja tuotteiden käytettävyydestä. Tiistaisarja päättyy tulevaisuusfoorumiin, joka järjestetään 21. lokakuuta, ja jossa keskustellaan siitä, mitä Suomessa halutaan tapahtuvan seuraavan viiden-kymmenen vuoden aikana: mitä Suomessa pitää tapahtua Design for All -strategioille julkisella sektorilla ja yrityksissä, mikä on DfA-osaamisen taso yrityksissä, mitä ja miten DfA:ta tutkitaan ja miten käyttäjäkeskeisyys ja DfA suhtautuvat toisiinsa.

Kaksi tiistaita on jo ennättänyt mennä sivu suun, mutta kaksi on vielä jäljellä. Seuraavassa 16.9. järjestettävässä tapahtumassa aiheena on DfA-tutkimus. DfA-tiistait järjestetään Stakesin Auditoriossa, Helsingissä.

Kaikki tiistait ovat maksullisia (100€; opiskelijat 20€) ja vaativat etukäteisilmoittautumisen. Niille, jotka eivät välttämättä pääse paikalle, julkaistaan jokaisen teematiistain jälkeen tiivistelmät puheenvuoroista ja keskusteluista.

2 comments:

Kommentointi on suljettu.